×
 • Lajme
 • Lajme

  Rritet për 74 % shitja e policave për sigurimin e sëmundjeve

  NGASigurimet
  06 Qershor 2023

  Gjatë tre muajve të parë të këtij viti, respektivisht janar, shkurt dhe mars, shitja e policave për sigurimin e sëmundjeve është rritur për 74 % në raport me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. Duke iu referuar të dhënave zyrtare shihet se gjatë muajve janar, shkurt dhe mars të këtij viti janë shitur 97,215 polica për sigurimin e sëmundjeve, derisa në periudhën e njëjtë të vitit paraprak janë shitur 55,848 të tilla, ku shihet një rritje prej 74 %.

   

   

  Nga Rubrika

  Sigurimet, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.