×
Lajme
Të dhënat e fundit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) pasqyrojnë shumë saktë rezultatet e një angazhimi të madh për rregullimin dhe reformimin e sektorit të...
29 Gusht 2023
Lajme
Sigurime
Sigurime
13 Shkurt 2023
Financa
Sport
Sport
Distria Krasniqi ka mposhtur hungarezen Reka Pupp për ta rrëmbyer kështu medaljen e artë në Grand Slamin e Parisit. Në përballjet që Disi ka pasur ndaj...
04 Shkurt 2023
Vip

Sigurimet, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.