×
 • Lajme
 • Lajme

  16,42 % është rritur shitja e policave TPL Plus

  NGASigurimet
  06 Qershor 2023

  Gjithnjë duke iu referuar të dhënave zyrtare të Bankës Qendrore të Kosovës shihet se gjatë muajve janar, shkurt dhe mars të këtij viti kompanitë e sigurimeve në vend kanë arritur të shesin 22,884 polica TPL Plus, nga 19,656 sa i kishin shitur gjatë periudhës së njëjtë të vitit paraprak. Nëse bëjmë një përllogaritje shihet se shitja e policave TPL Plus gjatë kësaj periudhe është rritur për 16,42 % më shumë në raport më muajt janar, shkurt dhe mars të vitit që lamë pas.

   

  Nga Rubrika

  Sigurimet, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.