×
 • Lajme
 • Lajme

  99,587 polica TPL u shitën për dy muaj

  NGASigurimet
  06 Qershor 2023

  Sipas të dhënave zyrtare të Bankës Qendrore të Kosovës shihet se vetëm gjatë muajve janar, shkurt dhe mars të këtij viti, kompanitë e sigurimeve në Kosovë kanë shitur 99,587 polica TPL e brendshme, e nëse e bëjmë një krahasim me periudhën e njëjte të vitit paraprak shihet se shitja e policave gjatë kësaj periudhe është më e lartë për 9,15 % në raport me muajt janar, shkurt dhe mars 2022, ku sipas të dhënave zyrtare në ata muaj janë shitur 91 mijë e 238 polica TPL e brendshme.

   

  Nga Rubrika

  Sigurimet, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.