×
 • Lajme
 • Lajme

  Qeveria miraton një mori rregulloresh për të punësuarit në sektorin publik

  NGASigurimet
  04 Shkurt 2023

  Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhje elektronike, ndërsa ka miratuar një varg rregulloresh për të punësuarit në sektorin publik.

  Kështu bëhet e ditur në njoftimin e Kryeministrisë.

  Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen elektronike ka miratuar:

  Rregulloren për Shtesën për Licencë të Avancuar për Nëpunësin e Arsimit Para-universitar.

  Rregulloren për Shtesën e Nëpunësit të Sistemit Shëndetësor.

  Rregulloren për Shtesën Funksionale për Krijuesin dhe Performuesin e Artit dhe të Kulturës.

  Rregulloren për Kompensimin e Anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm të Republikës së Kosovës, që Ushtrojnë Detyrën Jashtë Vendit.

  Rregulloren për Pagën Bazë dhe Përvojën në Punë për të Punësuarit në Sektorin Publik.

  Rregullore për Kompensimin për Udhëtime Zyrtare dhe Shpenzimet e Përfaqësimit.

  Rregulloren për Kompensimin për Kujdestari, Punën gjatë Natës, dhe Punën Jashtë Orarit të Punës.

  Rregulloren për Shtesat për të Punësuarit në Sektorin Publik.

  Rregulloren për Shtesën Funksionale.

  Rregulloren për Kompensimin për Funksionin Shtesë.

  Rregulloren për Ekspertët që përcakton rregullat dhe procedurën për zbatim të shtojcës 14.4 të Ligjit për Pagat në Sektorin Publik.

  Nga Rubrika

  Sigurimet, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.